Even rustig aan

Even rustig aan

Er is veel gebeurd afgelopen tijd en heb een moeilijke beslissing moeten nemen.

Het is definitief, de SDIJ doet niet mee met de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Dit betekent dat ik eind maart afscheid neem als raadslid. Tot die tijd zal ik de politiek op een laag pitje houden en bekijk ik waar ik nog een verschil kan maken.

Ik hoor regelmatig dat ik goed bezig ben als raadslid, daardoor voelde ik mij gesteund om door te gaan. Alleen heb ik daar wel meer mensen voor nodig, want samen sta je sterk! Helaas kon ik onvoldoende IJsselsteiners vinden die zich actief willen inzetten in de politiek. Dat begrijp ik wel, want dit zegt veel over de grote kloof en weinig vertrouwen tussen politiek en inwoners.

Ik zal mij altijd blijven inzetten om deze samenleving mooier te maken, maar via een ander pad dan de politiek. Houd mijn socials in de gaten, zodra meer bekend is wat ik precies ga doen, houd ik jullie op de hoogte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Theme: Overlay by Kaira Sociale Democraten IJsselstein